Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Održana komemoracija za dr. Stjepa Raguža

04.01.2022.

15:18

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Održana komemoracija za dr. Stjepa Raguža

Održana komemoracija za dr. Stjepa Raguža

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija / -

U gradskoj vijećnici danas je održana komemoracija za nedavno preminulog dugogodišnjeg ravnatelja dubrovačkog Doma zdravlja dr. Stjepa Raguža.

Župan Nikola Dobroslavić u svom je obraćanju, uz ostalo, izrazio zahvalnost doktoru Ragužu na naporima koje je iz godine u godinu ulagao u organizaciju simpozija Medicina Dubrovnik-Vukovar, njegovom radu na zdravstvenoj zaštiti hrvatskih branitelja, kao i ustrajnosti na povezivanju i potpisivanju povelje prijateljstva između dubrovačkog i vukovarskog doma zdravlja.

„O gosparu Stjepu Ragužu uvijek smo čuli samo dobro, samo lijepo i u svim našim sjećanjima ostavio je neizbrisiv trag. Vjerujem kako ćemo ga svi pamtiti kao požrtvovnog, uvijek nasmiješenog, prijateljski raspoloženog i izvrsnog liječnika stomatologa koji je, svima s kojima je razgovarao, vraćao osmijeh na lice, u svakom smislu. U svoje ime i ime Dubrovačko-neretvanske županije, obitelji, prijateljima i kolegama gospara Stjepa Raguža izražavam iskrenu sućut. Ovaj veliki čovjek iz naših sjećanja neće biti izbrisan.“ – istaknuo je župan Dobroslavić.

U ime svih suradnika i uime Doma zdravlja Dubrovnik od doktora Stjepa Raguža oprostio se ravnatelj Branko Bazdan, uime Grada Dubrovnika vijećnica dr. Katarina Doršner, a dr. Jure Burić kao pokojnikov dugogodišnji prijatelj i suradnik.

Župan Nikola Dobroslavić upisao se i u knjigu sućuti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.