Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Održana komemoracija za Spomendan poginulim braniteljima iz Metkovića

01.11.2019.

11:48

Autor: Radio Dubrovnik

Foto: Metkovićnet.com

Foto: Metkovićnet.com

Foto: - / -

Zamjenica župana Žaklina Marević, zajedno s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom i njegovim zamjenicima nazočila je komemoraciji povodom Spomendana na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu iz Metkovića.

Komemoracija je održana u organizaciji Grada Metkovića, Udruge roditelja i udovica poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata grada Metkovića i Ustanove za kulturu i sport.

Na početku komemoracije nazočnima se obratio gradonačelnik Dalibor Milan. U programu su sudjelovali klapa Svetog Nikole, zbor crkve sv. Ilije, zbor crkve sv. Nikole, VIS Viatores te učenici metkovske Gimnazije: Laura Mandić, Mia Čubela, Mihael Vranješ i Matija Dominiković.

Program su vodili Katarina Pratežina i Roko Crnčević, koje su pripremile profesorice Ivanka Ujdur i Martina Pačić.

Tereza Jadreško ispred Udruge roditelja i udovica poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata grada Metkovića zahvalila je organizatorima i poklonila je knjigu dr. Ivana Jurića "Spomen-knjiga poginulim Neretvanima u Domovinskom ratu" ravnateljici Ustanove za kulturu i sport Zrinki Mijoč.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.