Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Održana konstituirajuća sjednica Vijeća za prevenciju kriminaliteta

07.01.2021.

09:21

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Konstituirajuća sjednica Vijeća za prevenciju kriminaliteta i narušavanja javnog reda i mira Grada Dubrovnika održala se online 29. prosinca 2020. pod predsjedanjem Dživa Brčića, pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo.

Nakon predstavljanja članova Povjerenstva, pristupilo se analizi postojećeg stanja te razmatranju osnovnih smjernica za izradu Programa rada Vijeća za prevenciju kriminaliteta.

Dogovorni su rokovi za dostavu podataka o postojećem stanju, kao i nadopuna dostavljenog Prijedloga programa rada Vijeća, kojeg je pripremio Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo.

Nakon objedinjavanja i usuglašavnja sa svim članovima Povjerenstva, konačni Prijedlog programa rada Vijeća za prevenciju kriminaliteta i narušavanja javnog reda i mira dostavit će se Gradskom vijeću Grada Dubrovnika na raspravu i usvajanje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.