Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Održana prva u nizu "Google Ads" online radionica

27.03.2021.

15:31

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira seriju besplatnih online “Google Ads” radionica kako bi polaznici dobili znanja pomoću kojih će postati vidljiviji i pristupačniji svojim postojećim i potencijalnim kupcima i partnerima.

Na prvoj u nizu radionica, „Uvod u Google Ads oglašavanje i postavljanje računa“, polaznici su dobili uvid u načine kvalitetnog oglašavanja na internetu pomoću Google Ads programa uz najveći povrat investicije te kako odabrati najbolju strategiju. Također, upoznati su s terminologijom i osnovnim metrikama u digitalnom oglašavanju i naučili razlikovati osnovne tipove kampanja (Search, Display).

Predavanje je održao stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, g. Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta te je vlasnik digitalno marketinške agencije LosWebos.

Sljedeće online radionice praktičnog karaktera održat će se:
30.03.2021. – Google Ads Search Network – Osnove
Radionica će biti usmjerena na postavljanje oglasne kampanje za pretraživačku mrežu (Search Network) te će polaznici naučiti pravilnu izradu oglasne kampanje za tražilice, kako odabrati pravi cilj, definirati budžet, koristiti ključne riječi i napisati osnovni tip oglasa.
31.03.2021. – Google Ads Search Network – Napredno
Nakon postavljanja osnovne oglasne kampanje, polaznici će naučiti i napredne postavke Search kampanje te kako se koriste oglasna proširenja i kako na temelju izvješća optimizirati izvedbu kampanje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.