Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Održana radionica "Upravljanjem stresom do poslovnog uspjeha"

14.03.2020.

12:21

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je u Poduzetničkom inkubatora Dubrovnik besplatnu radionicu "Upravljanjem stresom do poslovnog uspjeha". Predstavljeni su načini upravljanja konfliktima u svakodnevnom životu poduzetnika.

Održani su i grupni razgovori o izvorima stresa kod poduzetnika, kao i vježbe opuštanja. Svrha edukacije je bila poboljšati odnose s drugima, naučiti metode kojima se mogu izbjeći neugodne situacije i njihove posljedice, uvijek imajući na umu željeni ishod komunikacijskog procesa, odnosno kako reagirati u potencijalno konfliktnim situacijama.

Na edukaciji je predavala psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić sa suradnicom Katom Vidošušić. Psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić je član Hrvatske Psihološke komore, samostalni konzultant – komunikolog u poduzećima, psiholog u medicini rada, terapeut i savjetnik u individualnom, obiteljskom i grupnom radu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.