Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Održana Svečana sjednica povodom Dana Grada Opuzena

04.08.2020.

09:21

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić i zamjenica mu Žaklina Marević nazočili su Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Opuzena koja je održana povodom Dana Grada i blagdana sv. Stjepana, zaštitnika Opuzena.

Čestitajući gradonačelniku, predsjedniku Gradskog vijeća, vijećnicima i svim Opuzenkama i Opuzencima njihov dan, župan je istaknuo kako je ova gradska uprava u proteklih 12 mjeseci postigla izvrsne rezultate.

"Čestitam na postignutom, na svim ostvarenim projektima, ali isto tako bih istaknuo kako su pred nama novi projekti važni za Opuzen i cijelu Neretvu – Centar za poljoprivredu, Stručni poljoprivredni studij, Laboratorij za biljno zdravstvo, nastavak projekta navodnjavanja i projekti iz Intervencijskog plana za Neretvu", rekao je župan te dodao kako je Opuzen uspješan i kvalitetno vođen grad.

O protekloj godini govorio je i gradonačelnik Grada Opuzena Ivo Mihaljević, a na sjednici su dodjeljena i javna priznanja najzaslužnijima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.