Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

10:53 / 22.08.2020.

Autor: Radio Dubrovnik

Održane radionice crtanja 3D olovkama

Zajednica tehničke kulture

Zajednica tehničke kulture

Foto: - / -

Nakon što je Centar za mlade Dubrovnik službeno otvorio svoje nove prostore u Luci Dubrovnik, iznad autobusnog kolodvora na Međunarodni dan mladih u srijedu 12. kolovoza, već ovaj tjedan su nastavljene radionice crtanja 3D olovkama.

Radionice su organizirali i održali Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika u suradnji s Informatičkim klubom Futura. Kao i sve ostale radionice i događanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture i njenih članica i ove radionice su bile u potpunosti besplatne za sve polaznike.

Prilikom organizacije radionica, planiralo se održati četiri radionice, po dvije u srijedu i četvrtak. Zbog velikog interesa djece i mladih sva četiri termina su se na brzinu popunila, pa su se otvorila i dodatna dva termina u petak. Sve radionice uključujući i nove termine u petak su bile popunjene.

Na radionicama su polaznici uz pomoć mentora i 3D olovki crtali zanimljive predmete prema predlošcima ili po želji. Sve što su polaznici nacrtali na kraju radionice su uzeli sa sobom na uspomenu na radionicu.