Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Održano Javno izlaganje Studije o utjecaju na okoliš obilaznice Orebića

24.10.2020.

13:51

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Javno izlaganje Studije o utjecaju na okoliš državne ceste DC414 (obilaznica Orebića) održano je Općini Orebić, u organizaciji Upravnog odjela za zaštitu okoliša, imovinsko-pravne i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije.

Studiju o utjecaju na okoliš izložila je predstavnica stručnog izrađivača Studije – tvrtke  Instituta IHG d.d. iz Zagreba, Ena Bićanić Marković., ističući moguće utjecaje zahvata na okoliš te predložene mjere zaštite okoliša. Uslijedila je rasprava u kojoj su stručni izrađivač i projektant odgovarali na primjedbe i prijedloge zainteresiranih sudionika.

Javni uvid u Studiju traje od 16. listopada do 16. studenog 2020. godine, svakog radnog dana od 9:00 – 12:00 sati u službenim prostorijama Općine Orebić, u Orebiću, Obala pomoraca 24,  gdje svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju javnost i zainteresirana javnost može upisati u knjigu primjedbi Studija je objavljena i na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Tijekom javnog uvida mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju javnost i zainteresirana javnost može dostaviti i Upravnom odjelu za zaštitu okoliša, imovinsko-pravne i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije, na adresu Vukovarska 16, Dubrovnik.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.