Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Održano javno otvaranje prijava za najam 26 gradskih stanova

16.11.2022.

18:13

Autor: Radio Dubrovnik

Grad daje u najam mladim obiteljima stanove izgrađene u Mokošici

Grad daje u najam mladim obiteljima stanove izgrađene u Mokošici

Foto: Grad Dubrovnik / -

Grad Dubrovnik omogućio je izravan prijenos otvaranja pristiglih prijava na Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području Dubrovnika. Riječ je o najmu 26 stambenih jedinica u novoizgrađenim zgradama u Mokošici.

Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području grada Dubrovnika bio je otvoren od 17. rujna do 2.studenog i u tom je vremenskom razdoblju na natječaj pristiglo 88 omotnica. Dio omotnica odnosi se na prijave, a dio na dopunu dokumentacije.

Povjerenstvo za provjeru administrativne ispravnosti u ovom koraku otvorilo je sve pristigle omotnice i utvrdilo pristiglu dokumentaciju, dok će se u idućem koraku utvrđivati ispravnost svakog pristiglog dokumenta, a nakon čega će Povjerenstvo za provedbu postupaka i odlučivanje o najmu stanova bodovati pravodobne i uredne zahtjeve te na temelju bodova formirati prijedlog Liste prvenstva.

Nakon formiranja Liste tablica s bodovima bit će uparena sa svom dokumentacijom i svatko će moći vidjeti koliko tko ima bodova i na osnovu čega su bodovi dobiveni, a na zahtjev svakog zainteresiranog moći će se izvršiti uvid u kompletnu dokumentaciju.

U roku od osam dana od objave Liste bit će moguće uputiti prigovor, koje će obrađivati Povjerenstvo za rješavanje prigovora.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.