Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Online radionica o provedbi projekata financiranih iz javnih izvora

02.04.2020.

08:33

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva održat će svoju besplatnu radionicu "Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora" u utorak 7. travnja putem programa Skype, u okolnostima novonastale krize oko epidemije koronovirusama.

Link na prijavni obrazac nalazi se ovdje.

Broj sudionika nije ograničen. Besplatne radionice najavljene su preko platforme financijskepodrske.hr,  a otvorene su za sve zainteresirane prijavitelje i one koji žele nešto više naučiti o pozivima za dodjelom bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda.

Cilj ove radionice je upoznati sudionike s uvjetima financiranja projekata iz javnih izvora, definiranje kriterija kvalitete provedbe projekata te upoznavanje s metodama organiziranja i praćenja provedbe projekata. Sudionici će biti upoznati sa svrhom praćenja i djelovanja  projekata organizacija civilnoga društva.

Sudionici radionice bit će upoznati s tehnikama i metodama prikupljanja podataka, načinom izrade i sadržajem plana praćenja provedbe projekta (monitoring plan), načinima vrednovanja uspješnosti projekata te strukturom izvješća o vrednovanju projekta.

Radionicu izvodi Udruga MI-Split, suradna organizacija Nacionalne zaklade u provedbi Programa podrške i provedbe programa Europske unije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.