Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Opremljena kuhinja Osnovne škole Montovjerna

30.06.2020.

14:14

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Nakon što je prošlog tjedna potpisan ugovor o isporuci i ugradnji učioničkog i uredskog namještaja, odnosno opreme za Osnovnu školu Montovjerna, izvršena je doprema i montaža potrebne opreme za kuhinju nove škole.

Kuhinjski namještaj i oprema isporučeni su temeljem Ugovora o isporuci i ugradnji kuhinjskog namještaja i opreme za OŠ Montovjerna sklopljenog između Grada Dubrovnika i isporučitelja, tvrtke Bugovina d.o.o., ukupne vrijednosti 636.526,25 kuna s PDV-om.

Podsjetimo, nabavka opreme za OŠ Montovjerna podijeljena je u tri grupe: uredski i učionički namještaj i oprema, oprema za dvoranu te oprema za kuhinju.

Posve opremljena, nova škola učenike će primiti s početkom nove nastavne godine. Kapaciteta 450 učenika, škola je opremljena i dvodijelnom sportskom dvoranom s pratećim sadržajima, blagovaonicom i knjižnicom, dodatnim učionicama za izborni predmet te prostorima za pedagoga i psihologa.

Riječ je o prvoj školi koja se u Dubrovniku izgradila nakon 1985. godine i najveći je pojedinačni kapitalni projekt u osnovnoškolskom obrazovanju. Investicija je ukupno vrijedna preko 75 milijuna kuna.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.