Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Optimistični izgledi za skore direktne letove za Istanbul

27.01.2021.

12:26

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Na inicijativu Turističke zajednice grada Dubrovnika održan je sastanak na kojem su sudjelovali direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Ana Hrnić i direktor podružnice Turkish Airlinesa u Dubrovniku Sadrettin Tuncer.

Tema sastanka bila je ponovno pokretanje direktnih letova iz Istanbula za Dubrovnik u nadolazećoj turističkoj sezoni. Direktna zračna linija s Istanbulom od izuzetne je važnosti za Dubrovnik jer je poveznica putnicima iz Azije i Amerike.

Direktor dubrovačke podružnice Turkish Airlinesa naglasio je da su optimistični u vezi ponovne uspostave direktnih letova Istanbul – Dubrovnik početkom turističke sezone zbog pojave cjepiva i povoljnije epidemiološke situacije.

Na sastanku je bilo govora i o marketinškim aktivnostima Turističke zajednice grada Dubrovnika u okviru promotivne platforme Turkish Airlinesa te suradnji za ugošćavanje novinara i influencera.

Avioprijevoznik Turkish Airlines, kao jedna od vodećih zrakoplovnih tvrtki na svijetu raspolaže s oko 360 zrakoplova, leti u 127 zemalja, 319 gradova te slijeće u 323 zračne luke. U Dubrovnik je Turkish Airlines počeo letjeti 2016. godine svakodnevno tijekom ljetnih mjeseci, a ubrzo zatim je uveo i zimske letove četiri puta tjedno.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.