Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Osnovana Strukovna grupa organizatorica vjenčanja

16.11.2020.

14:39

Autor: Radio Dubrovnik

HGK

HGK

Foto: - / -

Predstavnice agencija sa šireg dubrovačkog područja koje se bave organizacijom vjenčanja udružile su se u Strukovnu grupu organizatorica vjenčanja Županijske komore Dubrovnik. Za predsjednicu su izabrale Ines Nanić (Dubrovnik događanja d.o.o.).

Za njene zamjenice izabrale su Ivanu Smojver (Dubrovnik Design) te Martinu Pavleković (Be positive j.d.o.o.).

Cilj udruživanja ovih agencija je unaprjeđenje uvjeta rada ove djelatnosti te zajednička promocija Dubrovnika, kao najljepšeg mjesta za „najvažniji dan u životu“ budućih mladenaca. Zajedničkim marketinškim aktivnostima promovirat će se destinacija, ali i oni segmenti ponude, tj. poslovni sektor koji je uključen u finalnom proizvodu, vjenčanju, ili marketinški rečeno „DA u DU“.

Nova predsjednica je pozvala sve koji se bave organizacijom vjenčanja, iz cijele Županije, da se uključe u zajednički rad, jer je kako kaže "cilj udruživanja preuzeti inicijativu i odgovornost za budućnost ovog sektora te zajedništvom unaprijediti uvijete poslovanja. Zajedničkim radom prema većem cilju i kvalitetnim brainstormingom sigurno možemo doći do boljih rješenja i ideja nego same za sebe".

Slogan ove Strukovne grupe je „Let Dubrovnik tell your story“.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.