Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Otvoren drugi Techne Summit Dubrovnik

03.05.2019.

19:02

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

"Techne Summit Dubrovnik", interaktivno dvodnevno događanje koje okuplja investitore, poduzetnike i inovatore s područja Sredozemlja započelo je danas. Glavna tema događaja je „Tehnologija. Inovacija. Talent.“.

Cilj skupa je približiti priče iz hrvatskog poduzetničkog ekosustava globalnoj publici i ojačati položaj Hrvatske kao dinamične poduzetničke zajednice.

Sudionike je pozdravila zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić i predstavila "Poštujmo Grad", krovni projekt koji obuhvaća niz aktivnosti gradske uprave u postizanju održivog turizma, od kratkotrajnih pa dugoročnih infrastrukturnih projekata.

Naglasila je kako je očuvanje baštine i osiguravanje najboljeg iskustva Dubrovnika posjetiteljima jedan od glavnih motiva ovog projekta, ali da su ipak u svemu tome najvažniji građani i da je bolja kvaliteta življenja koju gradska uprava nastoji osigurati na prvom mjestu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.