Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Otvoren dubrovački Ured EU parlamenta Dubravke Šuice

30.09.2013.

13:41

Autor: Nila Miličić Vukosavić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Članica Europskog parlamenta Dubravka Šuica, pored ureda u Bruxellesu i Zagrebu, utemeljila je svoj ured Europskog parlamenta i u Dubrovniku.

 Dubravka Šuica je povodom današnjeg otvaranja dubrovačkog ureda, predstavila svoj tim suradnika i pri tom naglasila kako će prigodom sudjelovanja u donošenju odluka u Europskom parlamentu nastojati što vjernije i učinkovitije zastupati interese i potrebe, kao i prezentirati probleme i promicati razvojne ambicije Dubrovnika i okolice u korist boljitka lokalne zajednice na svim razinama. Uspješnost europskih zastupnika u mnogome ovisi i o kvaliteti komunikacije s pojedincima i institucijama koje predstavljaju, naglasila je Šuica i dodala kako će ured biti otvoren za sve naše građane i njihova pitanja, bez obzira na stranački predznak. Ured EU parlamenta na adresi Petilovrijenci 2 u Gradu privremena je lokacija, dok se ne pronađe prostor koji će svojom pozicijom bolje odgovarati potrebama građana, rekla je Dubravka Šuica.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.