Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Otvorene prijave na prvi Kenova Gaming Creator Cup FIFA22

10.11.2021.

11:19

Autor: Radio Dubrovnik

Zajednica tehničke kulture

Zajednica tehničke kulture

Foto: - / -

Facebook FIFA Creatori donose prvi Kenova Gaming Creator Cup FIFA22 u suradnji sa Informatičkim klubom Futura. Online turnir počinje u ponedjeljak 15. studenog u 17 sati. Turnir je besplatan za sve igrače, a broj prijava je ograničen.

Uz ugodno druženje i prijenos uživo na Facebook stranici Kenova Gaminga vidjet će se tko je trenutno najbolji FIFA FUT igrač, a tko ima najbolje izgovore za svoje poraze.

Prijaviti se možete na linku:  www.futura.com.hr/fifa-prijava/

Pravila turnira: 16 natjecatelja, PS4 verzija FIFA-e 22, Knockout sistem najbolji u 3 utakmice, FUT ekipe, zabranjeno korištenje loan igrača, svaki natjecatelj je obavezan streamat svoje utakmice kako bi se mogla provjeriti regularnost i sudjelovati u streamu.

Za prva tri mjesta su kao nagrade osigurani PS kuponi u iznosima od 500 kn za 1. mjesto, 350 kn za 2. mjesto i 150 kn za 3. mjesto.

Prvi Kenova Gaming Creator Cup FIFA22 organizira Kenova Gaming u suradnji s Informatičkim klubom Futura, uz potporu Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.