Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Plenković danas na otoku Korčuli

29.07.2019.

08:33

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Nakon što je u subotu nazočio premijeri "Hamleta" na Lovrjencu u sklopu 70. Dubrovačkih ljetnih igara, a sinoć otvorio obnovljeni kompleks Lazareta, predsjednik Vlade RH Andrej Plenković posjetit će danas otok Korčulu.

Prema raspored, u grad Korčulu stiže u 9.50, kad će obići novoizgrađenu operativnu obalu u trajektnoj luci Dominče. Potom mu u 10.15. slijedi susret sa županom Nikolom Dobroslavićem i gradonačelnikom Korčule Andrijom Fabrisom u Gradskoj vijećnici Grada Korčule.

Premijer će nazočiti i potpisivanju Ugovora za projekt "Rekonstrukcija lukobrana Puntin – luka Korčula", a u 11 sati u Centru za kulturu Korčula na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Korčule povodom Dana grada.

Nakon svečane sjednice premijer će posjetiti Vela Luku i nazočiti potpisivanju ugovora za projekt "Izgradnja pomorsko-putničkog terminala Vela Luka" u 13 sati u Županijskoj lučkoj upravi (Ulica 58 br. 15).

Boravak u Dubrovačko-neretvanskoj županiji premijer Plenković završit će posjetom Centru za kulturu Vela Luka u 13.30 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.