Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Pločani, saznajte kako pokrenuti posao i održivo ga razvijati

23.09.2020.

15:23

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva na besplatnu radionicu "Pokretanje poslovanja i razvoj održivih poslovnih aktivnosti" u Pločama 24. rujna u 10 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ploče.

Polaznici će sudjelovanjem na radionici dobiti detaljan uvid u cjelokupni spektar poduzetničkog svijeta, saznati kako ideju pretvoriti u uspješan poduzetnički pothvat te kako planirati i upravljati poslovanjem. Također, obradit će se važnost osnovnih računovodstvenih stavki za poslovanje.

Radionica se organizira u sklopu projekta „Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova“ prijavljenog putem natječaja „Usluge za MSP-ove putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

S obzirom da je broj polaznika ograničen, treba se prijaviti preko poveznice: https://forms.gle/JVoHc7EZyEnn1wia8 ili e-maila: ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr ili na brojeve telefona 020/325-594 i 099/212 9765.

Radionica će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.