Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Pločani učili o digitalizaciji tura i izleta

16.10.2020.

17:47

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je besplatno interaktivno predavanje na temu „Turizam sutra – digitalizacija tura i izleta“ u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ploče.

Na predavanju su predstavljena praktična iskustva i savjeti o unapređenju prodaje te upravljanju prihodima u tržišnom segmentu prodaje tura, izleta i aktivnosti, s naglaskom na novonastale okolnosti uzrokovane pandemijom.

Edukacija je obuhvatila i paletu tema koje su fokusirane na mogućnosti najboljeg načina prezentiranja na tržištu, širenja postojeće prodajne mreže, unapređenja prodaje i olakšanje poslovanja kroz praćenje suvremenih trendova, do korištenja naprednih tehnologija.

Predavanje je održao Toni Njirić, vlasnik obrta EZ booker sa zavidnim (preko 12 godina) iskustvom u turizmu usko specijaliziranim za online booking. Njirić je i stalni predavač na sveučilištu RIT Croatia u Dubrovniku, a predaje predmete na temu IT/Web and Mobile Computing-a.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.