Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Poduzetnici, saznajte kako doći do bespovratnih sredstava

15.06.2020.

14:12

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačko-neretvanska županija

Dubrovačko-neretvanska županija

Foto: - / -

U sklopu projekta "Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova" Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatne radionice "Kako do bespovratnih sredstava" koje će se održati u Pločama, Metkoviću i Dubrovniku.

U Pločama u srijedu 17. lipnja u 10 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ploče (Crna rika 7A), u Metkoviću u četvrtak 18. lipnja u 10 sati u prostorijama Učilišta Mijoč, na adresi Kralja Zvonimira 5 te u Dubrovniku u petak 19. lipnja u 10 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik (Vukovarska 16).

Radionicom će se predstaviti aktualni EU, nacionalni i lokalni natječaji sa detaljnijim informacijama o postupku prijave i kriterijima za odabir projekata. Također će se predstaviti najčešće greške u procesu prijave na natječaje i u samoj projektnoj dokumentaciji te u provedbi projekata.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave na tel: 020/418-401 ili e-mail: dcp@dcp.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.