Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Poduzetnički inkubator u Dubrovniku traži stanare

18.02.2022.

07:44

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Poziv na subvencionirano korištenje poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik

Poziv na subvencionirano korištenje poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija / -

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije objavljuje još jedan Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora u sklopu Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik, na adresi Vukovarska 16 u Dubrovniku.

Nudi se poslovni prostor površine 16,60 metara četvornih, a trenutačno je otvoren i Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora površine 20,40 metara četvornih.

Poslovni prostori u inkubatoru namijenjeni su poduzetnicima početnicima koji posluju do tri godine, stoga se pozivaju poduzetnici početnici kojima je potreban poslovni prostor da se prijave na Javni poziv putem kojeg mogu ostvariti pravo na subvencioniranu cijenu najma te stručnu i savjetodavnu pomoć.

Javni pozivi nalaze se na web stranici Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik, a za detaljnije informacije možete se obratiti Centru za poduzetništvo d.o.o. na telefon 418-401 ili putem maila czp@czp.hr .

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.