Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Pohvale za iznimne rezultate povodom Dana policije

23.09.2019.

18:11

Autor: Radio Dubrovnik

PU dubrovačko-neretvanska

PU dubrovačko-neretvanska

Foto: - / -

Povodom obilježavanja Dana policije u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj upriličena je prigodna svečanost na kojoj se načelnik Ivan Pavličević obratio djelatnicima te zahvalio na zalaganju i radu u proteklom razdoblju svim policijskim službenicima i njihovim rukovoditeljima.

Čestitavši im Dan policije, istaknuo je kako bez njihovog truda i zalaganja ne bismo imali ovako zadovoljavajuće stanje sigurnosti.

Zbog iznimnih rezultata rada i zalaganja načelnik Policijske uprave Ivan Pavličević javno je pohvalio 23 policijska i državna službenika.

Oni su Ivanka Savinović, Amela Medved, Tanja Bačelić, Sanja Belemečić i Davor Barbarić iz Službe pravnih, financijskih i tehničkih poslova; Marijana Bokun, Stijepo Kljunak i Mario Greget iz Policijske postaje Dubrovnik; Leana Bianki, Ana Vukas, Zdenka Mišeta i Nada Peškura iz Policijske postaje Ston; Luka Šanje, Andrija Puljašević, Ivan Janjić i Milan Valentić iz Postaje prometne policije Dubrovnik; Ante Tadić iz Policijske postaje Metković; Marko Simat, Nikolina Komazina, Mario Lovro i Pavao Kežić iz Postaje granične policijske Metković; Drinko Marević iz Policijske postaje Ploče te Nemanja Trojković iz Policijske postaje Lastovo.

Pobjednicima ovogodišnjih sportskih natjecanja u stolnom tenisu, malom nogometu i streljaštvu, a koja se već tradicionalno organiziranju povodom Dana policije, uručeni su pehari.

Obilježavanje Dana policije nastavlja se u utorak, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred Središnjeg križa na gradskom groblju Boninovo te kod spomenika poginulim pripadnicima policije ispred zgrade Policijeke uprave.

Svečano misno slavlje će se održati u nedjelju 29. rujna u 10 sati, na sam blagdan sv. Mihajla, u crkvi sv. Mihajla u Lapadu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.