Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"Pokret otoka" na otoku Korčuli

09.03.2021.

10:08

Autor: Radio Dubrovnik/ Niko Perić

Niko Perić

Niko Perić

Foto: - / -

Danas od 18 do 19.30 sati u organizaciji LAG-5 putem internetskog podcast video zapisa "Pokret otoka" će obraditi temu ruralnog razvoja, pripreme i provedbe otočnih projekata financiranih iz bespovratnih sredstava.

Prema podacima Katarine Slejko, voditeljice Lokalne akcijske grupe LAG 5, koja će i voditi Podcast “Ruralni razvoj otoka”, odražat će se otočni dijalog putem Facebook Live kanala na FB stranici Pokret otoka/Island movement.

Njeni će gosti biti, poznati korčulanski pčelar vlasnik OPG-a Vlaho Komparak te Marin Kukoč, diplomirani inženjer agronomije i vlasnik tvrtke za savjetovanje s posebnim fokusom na ruralni razvoj.

Voditeljica LAG-a 5 izdvaja ovaj zanimljiv otočni dijalog, u kojemu će se saznati iz prve ruke od iskusnih aktera kakva su iskustva otočana, zašto je ruralni razvoj ključan za budućnost i samoodrživost otoka, kako do financijskih sredstava, što se i kako promijenilo proteklih godina, te što nas očekuje u budućem financijskom razdoblju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.