Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Policija razriješila krađu i tešku krađu u Dubrovniku i Konavlima

14.07.2021.

08:31

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Dubrovačka policija nakon kriminalističke istrage sumnjiči muškarca u dobi od 22 godine da je u poslijepodnevnim satima u subotu 10. srpnja kamenom razbio staklo na vozilu dubrovačkih registarskih oznaka koje je bilo parkirano u Sustjepanskoj ulici.

Iz unutrašnjosti vozila je otuđio novčanik iz kojeg je uzeo novac, a novčanik odbacio. Oštećenom 29-godišnjem vlasniku vozila je pričinjena materijalna šteta od oko 4 tisuće kuna.

Osumnjičeni je uhićen već sljedećeg dana, ali je zbog iskazanih zdravstvenih poteškoća odveden u dubrovačku bolnicu gdje je hospitaliziran te će po puštanju iz zdravstvene ustanove biti procesuiran. Novčanik s dokumentima je pronađen i vraćen oštećenom.

Druga krađa se dogodila u poslijepodnevnim satima 5. srpnja ove godine kada su dvije ženske osobe u dobi od 41 i 31 godine iz trgovine na području Konavala otuđile više komada parfema i kozmetike nakon čega su se vozilom udaljile u nepoznatom pravcu.

Zbog sumnje da su počinile kazneno djelo „Krađa“ policija je osumnjičene kazneno prijavila nadležnom državnom odvjetniku u Dubrovniku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.