Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Policija svakog petka u Mokošici za rješavanje osobnih dokumenata

26.09.2019.

18:02

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske kažu da će od sutra, svakog petka od 9.30 do 14 sati u prostorijama Mjesnog odbora Mokošica moći obaviti upravne poslove izdavanja osobnih iskaznica i putovnica, prijave i odjave prebivališta i boravišta te izdavanja uvjerenja o prebivalištu i boravištu.

"Također obavještavamo sugrađane da će se u okviru projekta „Mokošica – mjesto sigurnog življenja“, kojeg je osmislila i provodi, u suradnji s lokalnom samoupravom, Policijska postaja Dubrovnik, u utorak 1. listopada u 20 sati, u prostorijama Osnovne škole u Mokošici, održati sljedeća sjednica Vijeća za prevenciju Gradskog kotara Mokošica", kažu iz policije.

Na sjednici Vijeća će se raspravljati o sigurnosnim i komunalnim problemima u Novoj Mokošici i otvorena je za javnost i mogu joj nazočiti svi građani ovog gradskog naselja. Posebno se pozivaju predstavnici stanara stambenih zgrada u Novoj Mokošici da sudjeluju u radu Vijeća.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.