Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Popularni "Good Food Festival" ove godine koncem rujna

31.08.2020.

09:21

Autor: Radio Dubrovnik

Good Food Festival

Good Food Festival

Foto: - / -

Turistička zajednica grada Dubrovnika i ove godine organizira sedmi po redu Good Food Festival, gastronomsko događanje za sve ljubitelje dobre hrane, koji će se ove godine održati od 24. do 27. rujna 2020. godine.

Zbog epidemiološke situacije, umjesto uobičajenog termina krajem listopada, Good Food Festival će se održati krajem rujna, kako bi se koristio prostor na otvorenom, a u skladu s propisanim mjerama.

Ovogodišnji program uključivat će tradicionalni Tjedan restorana s festivalskim menijima, posebnu ponudu doručaka, gastro ture, vinokušnje, slatku festivalsku ponudu, radionice u Deši, festivalski ljetni kino program, Barbaq u Dubrovačkoj pivovari te ostala gastro događanja.

Poznato je da je gastronomija snažan motiv dolaska turista u Dubrovnik, a s obzirom na najave letova s raznih tržišta u tom razdoblju, očekuje se dobar odaziv na ovogodišnjem Good Food Festivalu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.