Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Povodom Dana policije policijski službenici sudjelovali na sportskim natjecanjima

29.09.2022.

20:10

Autor: Radio Dubrovnik

Sportska natjecanja povodom Dana policije

Sportska natjecanja povodom Dana policije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska / -

Policijska natjecanja tradicionalno se organiziraju u povodu Dana policije. Ove godine održan je osmi po redu turnir u stolnom tenisu, koji će, zbog sve većeg interesa, postati tradicionalan.

Ove godine turnir je osvojio Damir Parmać, umirovljeni policajac, koji je u finalu pobijedio Milana Reza iz Službe za granicu rezultatom 3:2. Treće mjesto osvojio je također umirovljeni policajac Darko Božić, koji je bio bolji od Jurice Žderića iz PP Ploče rezultatom 3:2.

Prvi puta od prvog turnira do sada natjecanje u polufinalu, za treće mjesto, kao i u finalu igralo se u pet setova. Zahvaljujući što su igrači koji su igrali od polufinala do finala bili po kvaliteti ujednačeni i motivirani pružene su izuzetno kvalitetne partije.

Na Memorijalu "Matko Maršić" u organizaciji Policijske akademije 24. rujna na strelištu Vrbovec održano je natjecanje u streljaštvu. Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku predstavljali su policijski službenici Ante Beader, Dino Ćerlek i Branimir Barbir. Natjecanje se sastojalo od preciznog i brzog te situacijskog praktičnog gađanja uz korištenje pištolja, jurišne puške i strojnice. Dubrovačko-neretvanski predstavnici zauzeli su visoka mjesta u gađanju iz pištolja, puške i strojnice.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.