Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Pozivni natječaj za javna priznanja Općine Lumbarda

23.06.2020.

17:01

Autor: Radio Dubrovnik/ Niko Perić

Niko Perić

Niko Perić

Foto: - / -

Do 26. lipnja traje pozivni natječaj za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Lumbarda, koja će biti uručena na svečanoj sjednici Općinskog vijeća uz svetkovinu Sv. Roka, kada se slavi i Dan Općine Lumbarda.

Javna priznanja Općine Lumbarda će se dodijeliti za najviše zasluge u promicanju kulture, gospodarstva, znanosti, odgoja i prosvjete, zdravstva i socijalne skrbi, tehničke kulture, športa i tjelesne kulture te zaštite okoliša na području Općine Lumbarda.

Javnim priznanjima će se nagraditi počasni građanin Općine Lumbarda te nagrada za životno djelo, Osobna i kolektivna godišnja nagrada te zahvalnice.

Prošle godine Osobnu godišnju nagradu Općine Lumbarda su dobili prof. dr. sc. Nikola Mirošević iz Blata i prof. dr. sc. Hrvoje Potrebica iz Zagreba. Kolektivna godišnja nagrada je pripala Kulturnoj udruzi ”Ivo Lozica” iz Lumbarde te Osobne godišnje nagrade Vidu Peručiću i Lauri Milina iz Lumbarde.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.