Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Pred trpanjskim općinskim vijećnicima Proračun za 2020. godinu

23.12.2019.

10:11

Autor: Radio Dubrovnik

Grgo Jelavic/PIXSELL

Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: - / -

Za danas u 17 sati zakazana je 19. sjednica Općinskog vijeća Općine Trpanj, a predsjednik Općinskog vijeća Josip Nesanović na predloženi dnevni red je uvrstio uobičajeni "Aktualni sat" te još deset točaka.

Pred trpanjskim općinskim vijećnicima naći će se Odluka o izmjenama i dopunama Proračuna Općine Trpanj za 2019. godinu, Odluka o izvršenju Proračuna Općine Trpanj za 2019. godinu te Odluka o Proračunu Općine Trpanj za 2020.godinu.

Uz to, općinski će vijećnici glasati i o Odluci o zatvaranju odlagališta neopasnog otpada "Vinošta" u Trpnju, Odluci o koeficijentima za obračun plaće službenika i namještenika u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Trpanj te Odluci o povećanju procijenjene vrijednosti javne nabave radova rekonstrukcije i opremanje poslovne građevine javne namjene u Trpnju.

Na dnevnom redu su i Analiza stanja sustava civilne zaštite u 2019. godine, Smjernice za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite za četverogodišnje razdoblje te Plan razvoja sustava civilne zaštite za 2020. godinu s financijskim učincima za trogodišnje razdoblje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.