Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Predstavlja se knjiga "Nepodnošljiva lakoća strahovanja"

07.02.2020.

08:32

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačke knjižnice

Dubrovačke knjižnice

Foto: - / -

Predavanje i predstavljanje knjige "Nepodnošljiva lakoća strahovanja" Helene Šunjić, integrativne terapeutkinje po metodi Centra za integrativni razvoj, održat će se večeras u 18 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Svoje gotovo dvadesetogodišnje iskustvo u druženju sa Strahom Helena Šunjić sažela je u 168 stranica knjige želeći svoje spoznaje o napadima panike, anksioznosti i agorafobije, stečene kroz osobno iskustvo i produbljene stručnom edukacijom, podijeliti sa svima onima koji se s tim problemima susreću, nudeći im istovremeno praktične savjete i vježbe primjenjive u situacijama anksioznosti i napada panike, ali i u stresnim situacijama u kojima se svakodnevno nalazimo.

Nakon predavanja i predstavljanja knjige, Helena Šunjić održat će i SOS radionicu na temu anksioznosti i napada panike u na kojoj će predstaviti neke od tehnika koje je kroz višegodišnje iskustvo bavljenja problemom osmislila i provjerila.

Kako je broj polaznika radionice ograničen, prijave su obavezne. Prijave i sve dodatne informacije: inbox facebook stranice Integrativni terapeut Helena Šunjić, mail: hkrajcar@hotmail.com ili na broj 091 1 687 687

Helena Šunjić 2009. godine upisala je četverogodišnji program iz područja integrativne psihologije i tjelesno orijentirane terapije u sklopu Centra za integrativni razvoj u Zagrebu, gdje je diplomirala 2013. godine. 2015. godine upisala je postdiplomski napredni trening na temu liderstva, seksualnosti i duhovnosti koji završava 2017. godine. Trenutno je student psihologije na Međunarodnom slavjanskom institutu Sveti Nikola u Makedoniji. I sama se godinama borila s nekoliko napada panike dnevno, uključujući stalnu anksioznost, strahove koji dolaze s njom, kao i s agorafobijom koja se razvila kao odgovor na negaciju problema. Tražeći rješenje van okvira službene medicine, naišla je na integrativnu terapiju koja joj je spasila život. Danas živi život ispunjen više nego što je, kaže, ikad mogla zamisliti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.