Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Premijer Zoran Milanović u Dubrovniku

13.12.2013.

19:45

Autor: Marijana Puhjera

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Izbornoj konvenciji SDP-a Dubrovačko -neretvanske županije, koja se održava u Dubrovniku, prisustvovao je večeras predsjednik Vlade Republike Hrvatske i predsjednik SDP -a Zoran Milanović.

" SDP s partnerima vodi državu u pravom smjeru u Hrvatskoj nema bolje opcije" rekao je premijer Zoran Milanović. Premijer Zoran Milanović iznova je govorio i o Pelješkom mostu istaknuvši kako ne želi ništa obećavati dok ne bude siguran da će se moći nastaviti graditi. " Nismo obećali nikad nešto što ne bi mogli ni ispuniti, tako je i s Pelješkim mostom. Neću ga ni sada obećati dok ne budem uvjeren u nastavak radova, za razliku od onih koji su potpisivali ugovore i dolazili na otvaranje radova" rekao je premijer Zoran Milanović najavivši kako neće doći ni u Ploče sljedeći tjedan kada se otvara dio novoizgrađene autoceste. Dubrovnik je grad slobode, a mi smo stranka i koalicija slobode naglasio je premijer Zoran Milanović.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.