Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Prioritet u Mokošici - prevencija maloljetničke delikvencije

31.05.2020.

10:59

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

U okviru projekta "Mokošica – mjesto sigurnog življenja", kojeg u suradnji s lokalnom samoupravom provodi Policijska postaja Dubrovnik, održan je radni sastanak Vijeća za prevenciju Gradskog kotara Mokošica.

Sastanak je vodila predsjednica gradskog kotara Mokošica Nikolina Pozniak, a na njemu su sudjelovali predstavnici Policijske postaje Dubrovnik, tajnik GK Mokošica, župnik i dva vijećnika GK Mokošica.

Iako na ovakvim radnim sastancima sudjeluju i građani, ovog puta su građani izuzeti zbog obveze pridržavanja mjera fizičkog distanciranja.

Na vijeću se raspravljalo općem stanju sigurnosti, radu ureda kontakt policajca i ureda za upravne poslove ove Policijske uprave u Novoj Mokošici, izgradnji parkirališnih mjesta, uređenju autobusnih postaja, izgradnji novih prometnica prometovanju vozila JGP, prometnoj signalizaciji u ulicama Bartola Kašića i Između dolaca kao komunalnim problemima te uočenim kaznenim djelima i prekršajima koji su u posljednje vrijeme izraženi na području Mokošice.

Na sastanku je kao prioritet određena prevencija maloljetničke delikvencije, a datum održavanje sljedeće sjednice određen je za kraj srpnja, na koju će biti pozvani građani i predstavnici stanara.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.