Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Pripremljena marketinška kampanja za međunarodne letove za Dubrovnik

24.05.2020.

16:15

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Na sastanku na temupokretanja međunarodnih avio letova za Dubrovnik u sezoni 2020., održanom u dubrovačkoj gradskoj upravi, pobliže su razrađeni i dogovoreni parametri marketinške kampanje koja se pokreće prema avionskim prijevoznicima.

Zajednički će je provoditi Grad Dubrovnik, Turistička zajednica Grada Dubrovnika i Zračna luka Dubrovnik, sve kako bi se prijevoznici u zračnom prometu potaknuli na uvođenje letova prema Dubrovniku koji se, uz sve svoje privlačne faktore, nameće i kao epidemiološki sigurna turistička destinacija.

Svi napori uključenih usmjereni su na sredinu lipnja budući da će se prema najavama 15. lipnja otvoriti granice Europske unije, a čime se stvaraju pretpostavke za ponovnu uspostavu redovitog međunarodnog zračnog prometa.

Kriteriji sufinanciranja marketinških kampanja avio kompanija bit će predstavljeni na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Dubrovnika koja bi se trebala održati idućeg tjedna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.