Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Priznanje TripAdvisora Društvu prijatelja dubrovačke starine

26.06.2015.

15:40

Autor: Adriana Tomašić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na adresu Grada Dubrovnika stiglo je priznanje dubrovačkim zidinama, „Certifikat izvrsnosti 2015." prestižne globalne internetske stranice „TripAdvisor", najveće platforme za savjetovanje, planiranje i ocjenjivanje posjećenih destinacija, hotela i restorana.

Ovo priznanje „TripAdvisor" dodjeljuje u ime svojih korisnika, turista, jer je bazirano na uzastopno najvišim ocjenama korisnika koji su posjetili destinaciju. Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić danas je certifikat uputio Društvu prijatelja dubrovačke starine, koje upravlja i skrbi o dubrovačkim zidinama. „Riječ je o izvrsnoj promociji, jer osobna iskustva govore mnogo više i od najboljeg marketinga, a brojni turisti diljem svijeta vode se upravo recenzijama i preporukama s 'TripAdvisora' u odabiru odredišta za svoj sljedeći nezaboravni godišnji odmor, "stoji između ostalog u dopisu naslovljenom predsjedniku Društva prijatelja dubrovačke starine Denisu Orliću.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.