Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Promet preko Mirinova cjelodnevno zatvoren do 23. prosinca i od 3. siječnja

18.12.2019.

15:33

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Zbog miniranja koje se planira izvesti u četvrtak 19. prosinca, u sklopu nastavka radova na iskopu gradilišta buduće ceste Most dr. Franja Tuđmana – Osojnik i sigurnosti prolaznika, za sav promet zatvorit će se cesta Mokošica – Lozica.

Zabrana prolaska trajat će neprekidno u razdoblju od 7 sati u četvrtak 19. prosinca do 19 sati u ponedjeljak 23. prosinca. Radovi na gradilištu neće se izvoditi od 24. prosinca 2019. do 2. siječnja 2020. te će u tom razdoblju biti dozvoljen promet navedenom dionicom.

Od 3. siječnja 2020. od 7 sati ujutro promet se ponovno zatvara cjelodnevno sve dok se ne završe predviđeni iskopi na ovom dijelu gradilišta buduće ceste.

Radovi će se odvijati i vikendom. Sukladno planiranom, ovaj dio radova potrajat će sigurno do travnja iduće godine, a moguće i duže ovisno o samoj dinamici radova.

Obuhvat dionice koja će biti zatvorena za promet je od stope Mosta prema Mirinovu, u dužini od 300-tinjak metara. U slučaju potrebe zatvaranja mosta zbog bure ili potrebe prolaska vozila za hitne intervencije, radovi će se obustaviti i omogućiti prolazak navedenim dijelom prometnice.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.