Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Promidžbeni spot TZ Dubrovačkog primorja istaknuo sve čari ACI marine Slano

05.07.2021.

12:06

Autor: Radio Dubrovnik

LMT Studio

LMT Studio

Foto: - / -

Prošlog tjedna objavljen je drugi od četiri promidžbena videospota Turističke zajednice Dubrovačkog primorja. Naglasak je stavljen na nautiku, a glavnu ulogu ima ACI marina Slano kao središte svih nautičkih potencijala i početna točka za najčarobniji obilazak Dubrovačkog primorja.

Čisto i toplo more, pregršt sunčanih sati i raznolikost vjetrovima Hrvatsku čine prepoznatom nautičkom destinacijom, pri čemu upravo ACI marina Slano postaje sve veći hit za sve koji žele istražiti jedan od najljepših dijelova Mediterana – Južnu Dalmaciju. 

U sklopu serijala promidžbenih videospotova pod imenom „Otkrijte Dubrovačko primorje“, Turistička zajednica Dubrovačkog primorja posvetila je drugu epizodu nautičkom turizmu, kao jednom od najjačih turističkih aduta.

Kako kaže voditelj u videospotu Mark Thomas, „zbog zajamčenog sunca, mirnog mora i povoljnih vjetrova nije ni čudo što je Hrvatska magnet za nautičke turiste iz cijelog svijeta. S razvedenom obalom, skrivenim uvalama, šarmantnim plažama i naravno prvorazrednom infrastrukturom Dubrovačko primorje je itekako na radaru skipera“.

Pritom se posebno ističe čarobno Elafitsko otočje, u čije je istraživanje najbolje krenuti iz ACI marine Slano.

„Najveća prednost ACI marine Slano je njena lokacija. Smještena je u predivnom, mirnom zaljevu u neposrednoj blizini Elafitskog otočja. Čak 80 posto plovila u ACI marini Slano koristi godišnji vez, no u ljetnim mjesecima pristiže uistinu velik broj nautičara iz svih krajeva svijeta“, istaknula je Danijela Crljen, direktorica ACI marine Slano.

Naravno, videospot je zaključen i prigodnom đitom te predivnim pejzažima, a u samoj završnici je prikazan i veliki logotip projekta „Safe stay in Croata“, čiji je ACI ponosni član. Već u obližnjoj ACI marini Dubrovnik, uspostavljen je prvi veliki punkt za testiranje gostiju. Shodno tome, đita po predivnom jugu Hrvatske više nije samo jedna od najljepših, nego i najsigurnijih na svijetu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.