Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Radio most - Radio Dubrovnik

23.07.2022.

15:33

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Radio most - Radio Dubrovnik

Radio most - Radio Dubrovnik

Foto: Hrvatski radio / HRT

Pelješki most - most koji spaja Hrvatsku! U utorak, 26. srpnja, slušajte Radio Dubrovnik i cjelodnevni program uživo "Radio most" u povodu otvorenja Pelješkog mosta.

Od 8 do 19 sati na frekvencijama Radio Dubrovnika i 2. programa Hrvatskog radija iz studija na otvorenom s obje strane mosta, Komarne i Brijeste, voditelji će biti Darija Mikulandra Žanetić, Slobodan Nano Vlašić, Krešimir Gotlin i Andro Tomović, uz mnogobrojne goste, zanimljive priloge i javljanja naših novinara i glazbu.

Od 19 sati do ponoći na frekvencijama Radio Dubrovnika i 1. programa Hrvatskog radija s vama će biti voditelji Silva Capurso i Mislav Togonal, uz zanimljive sugovornike, javljanja naših novinara i njihove priloge.

Radio most, 26. srpnja, slušajte na našim frekvencijama - Radio Dubrovniku, 1. programu Hrvatskoga radija i 2. programu Hrvatskoga radija, a pratite na našim društvenim mrežama i internetskim stranicama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.