Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Radionica izrade životopisa u Centru za mlade

16.11.2020.

09:22

Autor: Radio Dubrovnik

Informadur - Informativni centar za mlade grada Dubrovnika

Informadur - Informativni centar za mlade grada Dubrovnika

Foto: - / -

U Centru za mlade Dubrovnik danas u 16 sati održat će se besplatna radionica izrade životopisa u Europass formatu. Radionicu organizira udruga Centar za karijere mladih Dubrovnik. Poželjno je da sudionici imaju vlastito prijenosno računalo.

Centar za mlade Dubrovnik nalazi se na adresi Obala pape Ivana Pavla II 44a u Gružu.

Cilj radionice je naučiti sudionike kako se predstaviti na najbolji mogući način kroz pisanu formu, kako prikazati znanja i vještine na kreativan i zanimljiv način te kako „upasti“ u oko svakom poslodavcu. Radionica će pružiti smjernice za izradu dokumenta, tips & tricks za predstavljanje te kako izbjeći najčešće pogreške u procesu prijave za posao. Sastojat će se od dva dijela: uvodni dio (informacije o Europassu, opće upute) te praktičnog dijela u kojem će se na interaktivan način pomoći sudionicima da naprave vlastiti CV.

Ako želiš biti primijećen u moru prijava za posao, želiš ići na programe mobilnosti i stručne prakse, ili jednostavno želiš biti spreman u slučaju da ti CV bude trebao, prijavi se i sudjeluj u radionici.

*Zbog mjera Stožera, obvezno je prijaviti se za sudjelovanje putem e-mail adrese info@ckmdubrovnik.hr ili putem Facebook stranice Centar za mlade Dubrovnik. Broj sudionika je ograničen!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.