Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

08:27 / 28.09.2021.

Autor: Radio Dubrovnik

Radionica o sufinanciranju energetske obnove obiteljskih kuća

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Foto: - / -

U tijeku su prijave za besplatnu radionicu za građane, koja će se održati u četvrtak, 30. rujna 2021. godine, u prostoru Studentskog doma u Dubrovniku, dvorana Akademis, s početkom u 10:00 sati, na temu programa sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća.

Djelatnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstavit će sve uvjete sufinanciranja, s naglaskom na popis potrebne dokumentacije i način prijave na javni poziv, nakon čega će građani imati priliku postavljati i konkretna pitanja.

Prijava na radionicu je obavezna putem LINKARadionica se organizira u skladu s važećim epidemiološkim mjerama.

 

KAKO DO BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA ENERGETSKU OBNOVU OBITELJSKIH KUĆA?

Energetskom obnovom vašeg doma možete uštedjeti od 30 do 60% na režijama, povećati udobnost i stanovanja, ali i očuvati okoliš.

Znate li da za takvu obnovu vaše kuće možete dobiti bespovratna sredstva od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost?

Na stranicama www.fzoeu.hr je objavljen novi Javni poziv za financiranje projekata obnove i korištenja obnovljivih izvora energije i do 60%.

Tko se sve može prijaviti i na koji način, možete saznati i na besplatnoj radionici koja će se u Dubrovniku održati u četvrtak 30. rujna 2021.

Podnošenje prijava na Poziv započinje 14. listopada 2021. godine u 9 sati, isključivo putem sustava za e-prijavu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.