Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Radionica programiranja mobilnih aplikacija u Korčuli za nezaposlene mlade

07.07.2020.

14:29

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Udruga "Novi otok", u suradnji s Lokalnom akcijskom grupom "LAG 5" organizira dvodnevne besplatne radionice na temu programiranja mobilnih aplikacija koja će se održati 10. i 11. srpnja 2020. godine u Korčuli.

Radionica se održava u sklopu provođenja projekta "Uči dalje!", financiranog iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. –2020.“ 
 
Radionica je namijenjena zainteresiranim mladim i nezaposlenim osobama s otoka Korčule sa ili bez određenog iskustva u programiranju mobilnih aplikacija, koje su se susrele ili bi se željele baviti programiranjem, te će na njoj moći usvojiti osnove razvoja izrade mobilnih aplikacija.
 
U skladu s trenutnim stanjem oko pandemije koronavirusa radionica će se održati online, dok za zainteresirane polaznike koji nemaju mogućnosti za aktivno online sudjelovanje bit će omogućeno besplatno korištenje laptopa i internetske veze u prostorijama LAG-a 5 u Korčuli.
 
RASPORED RADIONICE:
  • 10. srpnja (petak) 17 - 21 h (1. dan) 
  • 11. srpnja (subota) 9 - 13 h (2. dan)
Broj sudionika na radionicama je ograničen, a prednost imaju nezaposlene mlade osobe s otoka Korčule u dobi od 15 do 30 godina. Prijave se zaprimaju preko online prijavnice kojoj je moguće pristupiti preko online obrasca dostupnog na internetskoj stranici LAG-a 5 (www.lag5.hr).

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.