Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Radno vrijeme place i ribarnice u Gružu vraća se na staro

05.05.2020.

15:21

Autor: Radio Dubrovnik

Sanitat

Sanitat

Foto: - / -

Iz gradske tvrtke Sanitat izvijestili su kako se radno vrijeme place i ribarnice u Gružu vraća na staro. Placa i ribarnica će, Odlukom nacionalnog stožera, raditi svaki dan od 7 do 13 sati, osim državnim praznicima i nedjeljom.

Budući da su još uvijek na snazi propisane zaštitne mjere iz Sanitata pozivaju kupce i korisnike place da se pridržavaju propisanih mjera dezinfekcije i držanja minimalnog obaveznog razmaka.

također su pozvali sve OPG-ove, ali i kupce da iskoriste i upoznaju se s novom online platformom, Dubrovačka placa koju su kreirali kako bi oni koji to žele i dalje mogli obavljati kupovinu domaćih proizvoda putem interneta.

Dubrovačka placa osmišljena je s ciljem očuvanja lokalnog gospodarstva, a kroz ovaj projekt lokalno će stanovništvo moći doći do domaće, kvalitetne i svježe hrane te tako poduprijeti lokalne OPG-ove u njihovoj proizvodnji i opstanku.

Radi se modernoj verziji gradske place koja je odgovor na posebne okolnosti u kojima se svi nalazimo i nadamo se kako će ova profesionalna i jednostavna za korištenje platforma uskoro postati neizostavan dio naše zajednice.

Pozivaju sve OPG-ove, ribarske obrtnike i ostale da se priključe platformi i počnu koristiti Dubrovačku placu putem sljedećeg linka https://dubrovackaplaca.sanitat.hr/

Prijava u sustav je jednostavna kao i unos proizvoda koji se nude, a kupci imaju prilagođen pregled koji im omogućava odabir proizvođača prema lokaciji i mogućnosti dostave.

Kupci također imaju mogućnost pregleda svih OPG-ova koji koriste platformu te njihove kontakte kao i pregled cijena proizvoda.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.