Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Raspisan natječaj za zakup kućica na Dubrovačkom zimskom festivalu

17.10.2020.

11:38

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Društvo Grada Dubrovnika - DUBROVAČKA BAŠTINA d.o.o. i Povjerenstvo „Dubrovačkog zimskog festivala“ raspisali su javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine za vrijeme održavanja manifestacije "Dubrovački zimski festival".

Drvene kućice bit će postavljene na Stradunu, Pilama (Brsalje), Gundulićevoj poljani, u Uvali Lapad, Gružu i Mokošici od 28. studenoga 2020. godine do 6. siječnja 2021. godine.

Za ugostiteljsku djelatnost predviđeno je ukupno 20 kućica s pripadajućom opremom, dok je na Brsaljama predviđen jedan objekt za djelatnost trgovine prigodne ponude tradicijskih proizvoda, hrane, pića, suvenira i slično.

Razmatrat će se ponude koje su pristigle zaključno do 4. studenoga 2020. godine.

Detaljne obavijesti o uvjetima i lokacijama zainteresirani mogu dobiti u prostorijama društva DUBROVAČKA BAŠTINA d.o.o., na adresi Branitelja Dubrovnika 7, na tel. 020/638 208 ili na e-mail: info@dubrovackabastina.com.

Cijeli tekst natječaja dostupan je OVDJE.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.