Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Regionalni dani EU fondova u Opuzenu

09.02.2019.

13:46

Autor: Radio Dubrovnik

Grgo Jelavic/PIXSELL

Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: - / -

“Regionalni dani EU fondova”, informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije, održat će se 15. veljače 2019. u 10 sati u Gradskoj vijećnici Grada Opuzena.

Organizira ih Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova te Gradom Opuzenom.

Informativno – edukativni dio događanja započet će panel diskusijom pod nazivom "Razvoj Opuzena kroz fondove Europske unije" na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije. Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja2 na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnih predavanja održat će se edukacija “Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj” na kojoj će se predstaviti aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s procesom prijave putem AGRONET aplikacije. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz fondove EU.

Događaj "Regionalni dani EU fondova" namijenjen je svim građanima Opuzena zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

"Prijavite se na besplatne edukacije na poveznici, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!", pozivaju iz Grada Opuzena.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.