Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Rodine radionice za trudnice i njihove partnere

02.09.2019.

09:23

Autor: Radio Dubrovnik

RODA

RODA

Foto: - / -

Ovaj tjedan, točnije u četvrtak i petak, udruga RODA - Roditelji u akciji održat će dvije besplatne radionice za trudnice i njihove partnere u prostorijama Razvojne agencije grada Dubrovnika ‒ DURA, Branitelja Dubrovnika 15.

U četvrtak 5. rujna u 18 sati održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu. Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom željeli bismo vam obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji. Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

U petak 6. rujna u 18 sati održat će se radionica o dojenju. Predviđeno trajanje je dva sata. Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.

Zbog ograničenog broja polaznica/ka molimo da se prijavite na telefon: 091 517 66 35. Možete se prijaviti i putem e-maila: dubrovnik@roda.hr ili Facebook stranice RODA Dubrovnik. Sve dodatne informacije mogu se pronaći i na Facebook stranicama ‒ RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge RODA ‒ Roditelji u akciji - www.roda.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.