Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Šampion hrvatskog turizma Grad Korčula

27.09.2018.

15:07

Autor: Adriana Tomašić

Sanjin Strukic/PIXSELL

Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / -

U korčulanskoj gradskoj vijećnici - Večernji list uručio je nagradu Šampiona hrvatskog turizma Gradu Korčuli. Prije dodjele nagrade šampiona turizma, u hotelu Korčula De La Ville, Turistička zajednica Grada Korčule uručila je zahvalnice vjernim gostima turistima koji niz godina ljetuju u Korčuli.

Zadovoljstvo rezultatima Turističke patrole je primjetno u TZ Grada Korčule i kod direktorica ureda Hana Turudić.  Cjelogodišnja aktivnost Večernjeg lista u obilasku turističkih odredišta rezultirala je nagradama za Primorsku i Kontinentalnu Hrvatsku. Šampion Primorskog turizma je Grad Korčula a Kontinentalne Hrvatske Grad Osijek. Nagradu šampiona turizma Večernji list dodjeljuje od 1975. godine, a ocjenjuje se kvaliteta i raznolikost smještaja, ugostiteljska ponuda, urednost i izgled mjesta, dnevni i noćni sadržaji te gostoljubivost i susretljivost domaćina.

Između ostalih nagrada Večernjakovu zvjezdicu za najbolji restoran Primorske Hrvatske dobio je  “Pjat“ iz Zadra i iz Kontinentalne Hrvatske restoran „Pod voltom“ iz Motovuna.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.