Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Sanira se kolektor javne odvodnje na Putu Iva Vojnovića

15.03.2023.

07:27

Autor: Radio Dubrovnik

Sanira se kolektor javne odvodnje na Putu Iva Vojnovića

Sanira se kolektor javne odvodnje na Putu Iva Vojnovića

Foto: Grad Dubrovnik / -

Sanira se kolektor javne odvodnje na Putu Iva Vojnovića. Investitor radova, koji se izvode tzv. CIPP (cured-in-place-pipe) metodom bez iskopavanja, je Vodovod Dubrovnik, a izvodi ih tvrtka Goran i Zoran.

Radovi sanacije započeli su 7. ožujka, a zaključno s utorkom obradit će se 300 metara kolektora fi 700. Do četvrtka u planu je sanacija preostalih 100 metara. Preostaje izvesti sanaciju 160 metara dionice fi 300 s planiranim izvođenjem tijekom dva dana idućeg tjedna.

Sukladno izdanoj prometnoj suglasnosti Grada Dubrovnika, tvrtka Sanitat Dubrovnik d.o.o., u suradnji s izvođačem radova, koordinira zauzimanje uličnih parkirališnih mjesta u obuhvatu zahvata te se građani pravovremeno obavještavaju o nužnosti izmicanja vozila kako bi se investicija neometano odvijala.

Prema dinamici izvođenja radova nastavit će se zauzimanje parkirališnog prostora uz koordinaciju djelatnika Sanitata te se građani i korisnici uličnih parkirališta mole za razumijevanje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.