Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

SDP izašao iz Dubrovačkog dogovora

03.12.2013.

08:09

Autor: Silva Capurso

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dubrovački dogovor i dalje ima većinu u Gradskome vijeću koju čine vijećnici HDZ-a, Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčevića, HNS-a, HSS-a, Dubrovačkog demokratskog sabora i Hrvatske stranke umirovljenika

SDP izašao je iz Dubrovačkog dogovora. Objavljeno je to sinoć nakon sastanka Gradskog odbora te stranke. Kako se navodi u priopćenju citiramo: “Temeljem ovlasti Statuta SDP-a Hrvatske, Gradski odbor SDP-a Dubrovnik na svojoj prvoj sjednici nakon unutarstranačkih izbora, a na prijedlog predsjednika Gradske organizacije Mladena Gojuna donio je odluku o izlasku iz 'Dubrovačkog dogovora'.
S obzirom da dubrovački SDP ima dvoje vijećnika u Gradskome vijeću Tatjanu Šimac Bonačić i Boža Memeda, Dubrovački dogovor i dalje ima većinu u Gradskome vijeću koju čine vijećnici HDZ-a, Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčevića, HNS-a, HSS-a, Dubrovačkog demokratskog sabora i Hrvatske stranke umirovljenika.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.