Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Siniša Bačić preminuo u 60. godini

24.06.2020.

12:28

Autor: Radio Dubrovnik

Foto: Tonči Vlašić

Foto: Tonči Vlašić

Foto: - / -

U 60. godini života u Dubrovniku je iznenada preminuo Siniša Bačić, načelnik Upravnih poslova Policijske uprave Dubrovačko neretvanske županije, tajnik Malonogometnog kluba Square od osnutka, te tehniko hrvatske malonogometne reprezentacije više od dva desetljeća.

Od Siniše Bačića oprostili su se iz MNK Squarea:

S velikom tugom i žalosti obaviještavamo sve pratitelje Malonogometnog kluba Square kako nas je iznenada napustio naš tajnik Siniša Bačić u 60. godini života.

Mali nogomet mu je obilježio život. Sinoć na otvaranju lokalnog turnira, a uoči početka utakmice svoje momčadi u kojoj je bio u funkciji voditelja, iznenada mu je pozlilo. Hitnim medicinskim prijevozom prebačen je u OB Dubrovnik. Nažalost, jutros nas je zatekla šokantna vijest u koju i dalje ne želimo vjerovati…

Živio je za sport – za svoj Square. Bio je osoba koja je ‘u podne i ponoć’ znala svaku informaciju. Otvoren za sve bilo kad i bilo gdje. Otvorenog srca radio je posao u klubu, ali i reprezentaciji. Doslovno ‘dobri duh’ našeg kluba bio je jedan od osnivača i od 1993. tajnik u kontinuitetu do današnjeg dana.

Od prve utakmice Hrvatske futsal reprezentacije bio je u stručnom stožeru. Kako su potvrdili iz Hrvatskog nogometnog saveza, prvi put je u funkciji tajnika reprezentacije bio u Italiji 14. ožujka 1994. Obavljao je navedenu funkciju u reprezentaciji ukupno 244 puta.

Obitelji, prijateljima i poznanicima želimo iskrenu sućut. Detalji o posljednjem ispraćaju našeg dragog Baća biti će objavljeni naknadno.

Baćo, Hvala Ti na svemu!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.