Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Slušajte Radio Dubrovnik, s najnovijim informacijama i sjajnom glazbom!

20.03.2020.

08:33

Autor: Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Radio Dubrovnik

Foto: - / -

Dragi naši slušatelji i čitatelji našeg internetskog portala, Hrvatski radio - Radio Dubrovnik i u ovom je posebnim prilikama tu za vas, uz uvijek freške informacije o svim aktualnim zbivanjima te uz samo najbolju glazbu!

Radio Dubrovnik u svom programu izravno prenosi konferencije za medije Nacionalnog stožera Civilne zaštite svakodnevno u 9 i 16 sati, a od danas i konferencije za medije Kriznog stožera Civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije svakodnevno u 11 sati.

Uz to, okretna ekipa Radio Dubrovnika u programu će vas pravovremeno izvještavati o svim aktualnostima vezanim za zbivanja u Dubrovniku, Republici Hrvatskoj i svijetu.

Dobro je znati da je Hrvatski radio sa svim svojim programima prisutan i na mobilnim platformama. Za slušanje Radio Dubrovnika, ali i ostalih programa HR-a, preko iOS uređaja preuzmite besplatnu aplikaciju s iTunes servisa (https://itunes.apple.com/hr/app/hrt-radio/id1358478574?mt=8), a za Android uređaje aplikaciju s Google Play-a (https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.hrt.hrtradio)!

Naravno, nismo zaboravili na kvalitetnu glazbu, za što su zaduženi naši vrijedni glazbeni urednici!

Đir koji traje - Radio Dubrovnik!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.