Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Step 'n Jazz državni prvaci u osam kategorija, na svjetsko prvenstvo idu s 20 koreografija

24.06.2022.

10:09

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Plesni studio Step 'n Jazz

Plesni studio Step 'n Jazz

Foto: Plesni studio Step 'n Jazz / -

Članovi plesnog studia Step ‘n Jazz sudjelovali su na "Dance Explosion Velika Gorica" u organizaciji Hrvatskog plesnog saveza. Ovo natjecanje je ujedno bilo i državno prvenstvo u stepu, te kvalifikacijsko natjecanje za međunarodna natjecanja u sklopu saveza International Dance Organisation.

"Ovom prilikom naši članovi su postali državni prvaci u čak 8 kategorija, uz još mnogo izvrsnih plasmana. Te su se kvalificirali na svjetsko prvenstvo sa 20 koreografija u raznim dobnim kategorijama. Detaljan popis rezultata možete vidjeti na društvenim mrežama kluba. Na ovom se natjecanju biraju 20 najboljih točaka s cijelog natjecanja, te se ponovno natječu na Gala večeri. Izabrano je čak tri naše koreografije, te je naša seniorska mala grupa osvojila sjajno 2. mjesto u žestokoj konkurenciji najboljih plesača iz cijele Hrvatske. Galu su sudili i neki od članova popularnog televizijskog showa “Ples sa zvijezdama” , te smo iznimno ponosni što su i oni prepoznali našu kvalitetu. Čestitamo svim našim plesačima, koreografima i trenerima i zahvaljujemo se roditeljima na podršci tokom cijele natjecateljske sezone", ističu iz Step 'n Jazz.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.